گزارشی جامع پیرامون بدهی‌های جهان

بدهی: از آن عاقلانه استفاده کنید
۶ شهریور ۱۳۹۷ ۱۵:۴۳
گزارشی جامع پیرامون بدهی‌های جهان
صندوق بین‌المللی پول در یکی از مجموعه گزارش‌های نماگر مالی با عنوان «بدهی: از آن عاقلانه استفاده کنید» به بررسی بدهی جهانی پرداخته است.
به گزارش پژوهشکده امور اقتصادی، با افزایش چالش‌های مالی درپی بحران مالی جهانی، نظارت‌های چندگانه بر توسعه مالی به‌عنوان بخش مهمی از مسئولیت‌های نظارتی صندوق بین‌المللی پول اهمیت بیشتری پیدا کرده است. نماگر مالی (Fiscal Monitor) در سال 2009 برای بررسی و تحلیل آخرین پیشرفت‌های مالی عمومی، به‌روزرسانی دلالت‌های مالی بحران و پیش‌بینی‌های مالی میان‌مدت و ارزیابی سیاست‌های تأمین مالی عمومی برای قرار گرفتن بر پایه مستحکم راه‌اندازی شد. نماگر مالی دو بار در سال توسط دپارتمان امور مالی صندوق بین‌المللی پول تهیه می‌شود. پیش‌بینی‌های آن بر اساس همان پایگاه داده‌ای است که برای چشم‌انداز اقتصادی جهان (WEO) و گزارش جهانی ثبات مالی (GFSR) استفاده می‌شو.د.
صندوق بین‌المللی پول در یکی از مجموعه گزارش‌های نماگر مالی به بررسی بدهی جهانی پرداخته است. این گزارش بر اساس مجموعه گسترده‌ای از داده‌های بازارهای نوظهور و کشورهای کم درآمد و همچنین اقتصادهای پیشرفته طراحی شده است این قسمت مانیتور مالی، میزان و ترکیب بدهی‌های جهانی را بررسی می‌کند و سوال می‌کند که سیاست‌های مالی چه نقشی در تسهیل تعدیل می‌توانند ایفا کنند. چارچوب تحلیلی، صراحتا ارتباط بین بدهی‌های خصوصی و دولتی را با استفاده از تحلیل نقش سیاست مالی در روند کاهش بدهی مدلسازی می‌کند. مطالعات موردی، بینش مفیدی را درمورد این که سیاست مالی برای تسهیل کاهش بدهی و حداقل‌سازی موانع موجود بر سر راه اقتصاد چه کارهایی را باید انجام دهد و چه کارهایی را نباید انجام دهد ارائه می‌دهد.
متن کامل این گزارش که در 111 صفحه تدوین و شامل تحلیل‌های دقیق و جامع از وضعیت بدهی کشورها، همراه با آمار، اطلاعات و نمودارهای متعدد است را می‌توانید از این لینک دریافت نمایید.