انتصاب رئیس پژوهشکده امور اقتصادی

۲۵ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۲۴
انتصاب رئیس پژوهشکده امور اقتصادی
وزیر امور اقتصادی و دارایی در حکمی دکتر یکتا اشرفی را به‌عنوان رئیس پژوهشکده امور اقتصادی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی وزارت اقتصاد، در پی تاکید رئیس‌جمهور در به‌کارگیری مدیران زن در دولت دوازدهم، دکتر کرباسیان، وزیر امور اقتصادی و دارایی طی حکمی دکتر یکتا اشرفی را به‌عنوان رئیس پژوهشکده امور اقتصادی منصوب کرد.

در حکم کرباسیان برای «یکتا اشرفی» عنوان شده است:‌ «نظر به تعهد، تخصص، دانش و توانمندی‌های ارزنده سر کار عالی، به موجب این حکم به سمت «رئیس پژوهشکده امور اقتصادی» منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود تمام مساعی خود را برای بهره‌مندی از توان تخصصی همکاران در معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه، افزایش ارتباط با محافل علمی و پژوهشی و گسترش دایره مشورت با صاحب‌نظران و فعالان اقتصادی به منظور انجام وظایف قانونی محوله و تبیین و اجرای ماموریت‌های پژوهشکده به کار‌گیرید.توفیق و سر بلندی سر کار عالی را در تقویت عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از خداوند منان مسالت می‌نمایم.»

بر پایه این گزارش، یکتا اشرفی دارای مدرک دکترای اقتصاد از دانشگاه فردوسی مشهد است. اشرفی پیش از این به‌عنوان مدیر کل دفتر مدلسازی و مدیریت اطلاعات اقتصادی وزارت اقتصاد و ریاست گروه «اشتغال» و گروه «یارانه» دفتر تحقیقات و سیاست‌های بخش‌های تولیدیِ معاونت امور اقتصادی وزارت متبوع در ادوار مختلف ایفای مسوولیت کرده است.

همچنین نماینده وزارت امور اقتصادی و دارایی در کمیته تخصصی خاص امور کلانشهر تهران و سایر کلان‌شهرها، رابط وزارت امور اقتصادی و دارایی در کمیسیون اقتصادی - اجتماعی سازمان ملل متحد (اسکاپ) و دبیر دبیرخانه ستاد برنامه ششم، عضویت در کمیته رقابت‌پذیری ستاد برنامه چهارم توسعه، مسوول گروه پایش طراحی مدل کلان‌سنجی ایران، عضویت در شورای راهبری و دبیر کارگروه اقتصاد کلان تدوین برنامه ششم توسعه در وزارت اقتصاد، دبیر کمیته اقتصاد سبز و عضویت در کمیته ملی توسعه پایدار سازمان حفاظت محیط زیست از دیگر سوابق اجرایی وی است.

یکتا اشرفی همچنین دارای سوابق پژوهشی و آثار علمی متعددی است که از آن جمله می‌توان به مجری و همکار طرح‌های پژوهشی شامل؛ اثرات سیاست‌های تجاری(با تاکید بر سیاست‌های ارزی) روی صادرات بخش صنعت، شناسایی خدمات بیمه‌ای قابل ارائه در اقتصاد ایران و نقش آن در ایجاد فرصت‌های شغلی جدید، تعیین قیمت حامل‌های انرژی، بررسی عدم تعادل‌های منطقه‌ای با استفاده از شاخص‌های توسعه‌یافتگی و ارائه راهکارهایی برای افزایش توازن منطقه‌ای، طراحی مدل کلان‌سنجی خزانه‌داری ایران، تدوین نماگرهای مالی اقتصادی استان‌های کشور و بیش از ۱۷ مقاله علمی پژوهشی اشاره کرد.