برگزاری کنگره سالانه موسسه بین‌المللی مالیه عمومی

۲۹ فروردین ۱۳۹۷ ۱۵:۴۷
برگزاری کنگره سالانه موسسه بین‌المللی مالیه عمومی
هفتاد و چهارمین کنگره سالانه موسسه بین‌­المللی مالیه عمومی (IIPF) با موضوع "تاثیر سیاست‌های عمومی در بازار کار و توزیع درآمد" برگزار خواهد شد.

موسسه بین‌المللی مالیه عمومی (IIPF) سازمان جهانی اقتصادی مالیه عمومی است. از سال 1937 در پاریس تاسیس شد و از آن زمان به‌عنوان موسسه آموزشی برجسته دانشگاهی برای مطالعه و تحقیق در مورد موضوعات سیاست اقتصادی عمومی و پلت فرم انتخاب برای برقراری ارتباط و تبادل نظرات درمورد مسائل سیاسی در بین دانشمندان همه ملیت‌ها تبدیل شده است. در زمانی که تحقیقات اقتصادی دانشگاهی از مشکلات سیاسی اقتصادی فاصله پیدا می­‌کند، IIPF نقشی ارزشمند در جهت‌دهی اقتصاد به سمت دنیای واقعی ایفا می‌­کند.

کنگره 2

موسسه بین‌المللی امور مالی دارای حدود 800 عضو از بیش از 50 کشور است. در یک فضای دانشگاهی که به طور فزاینده‌ای تخصصی می‌شود، IIPF به دنبال ایجاد مبادلات فکری میان همه کسانی است که در زمینه‌های اقتصاد عمومی تحقیق، آموزش و یا تمرین می‌کنند.

هفتاد و چهارمین کنگره سالانه موسسه بین‌­المللی مالیه عمومی (IIPF) با موضوع "تاثیر سیاست‌های عمومی در بازار کار و توزیع درآمد" در  23 -21 آگوست 2018 در تمپر فنلاند برگزار خواهد شد.