معرفی کتاب سیاست زیست محیطی

Environmental Policy, Sustainability and Welfare

نویسنده: توماس ارونسون، کنس بکلاند، کارل - گستاف  لوفگرن

Thomas Aronsson, Kenneth Backlund and Karl-Gustaf Löfgren

ناشر:  ادوارد الگار Edward Elgar))

سال انتشار: 2018

معرفی کتاب :

این کتاب درسی جامع و دردسترس متناسب با روابط مهم بین اقتصاد و سیاست‌های زیست محیطی است و به ویژه نقش مالیات را برجسته می‌کند. همچنین سیاست زیست‌ محیطی را به مسایل اجتماعی متصل می­‌کند و توصیف می‌کند که چگونه معیارهای رفاه و توسعه پایدار به این بستگی دارد که آیا سیاست‌ها با موفقیت در بروز شکست‌های بازار داخلی قرار دارند یا خیر.

نویسندگان در مورد چگونگی شکل­گیری ادبیات مدرن در زمینه مالیات بر محیط زیست و مجوزهای قابل معامله بحث می‌­­کنند. مالیات بر محیط زیست به‌عنوان بخشی از سیستم گسترده­ از مالیات بهینه که منعکس ­کننده اهداف توزیعی است بررسی شده است. مقررات هزینه فایده از اصلاحات سیاست زیست محیطی نیز در زمینه‌های مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرد. این کتاب همچنین موارد زیر را شامل می­‌شود:

• بررسی سیاست‌های مالی بهینه در مدل‌های تعادل عمومی و پویا با محیط زیست خارجی
  • بررسی مقررات هزینه ای برای اصلاحات سیاست زیست محیطی
  • پیشینه تاریخی ضروری برای ادبیات مدرن درمورد سیاست زیست محیطی
  • بحث اندازه‌گیری رفاه و توسعه پایدار
  • سیاست زیست محیطی از منظر فدرالیسم مالی

این کتاب درسی برای کسانی که در زمینه اقتصاد زیست محیطی و سیاست‌های زیست محیطی مطالعه می‌کنند، ضروری به نظر می‌رسد، به طور موثر به‌عنوان یک متن تکمیلی در دوره‌های عمومی در زمینه اقتصاد محیط زیست و منبع اصلی قوی برای دوره‌های سیاست‌گذاری محیط زیست کار می‌کند.