معرفی کتاب زیست بوم شناسی سیستم‌­های مالیاتی

۲۹ فروردین ۱۳۹۷ ۱۴:۵۲
معرفی کتاب زیست بوم شناسی سیستم‌­های مالیاتی

نام کامل کتاب: اکولوژی (زیست بوم شناسی) سیستم‌­های مالیاتی The Ecology of Tax Systems

نویسنده: ویتو تانزی (Vito Tanzi)

ویتو تانزی استاد دانشگاه امریکا در واشنگتن دی.سی (76-1967) ، رئیس دایره خط و مشی مالیاتی صندوق بین‌المللی پول (81-1974) و معاون وزیر قتصاد در دولت ایتالیا (2003-2001) بود. وی مدرک دکترای خود را در رشته اقتصاد از دانشگاه هاروارد اخذ کرد و چندین مدرک افتخاری از دانشگاه‌­های کوردوبا، لیج، تورینو و باری  دریافت نموده است.

ناشر: ادوارد الگار Edward Elgar))

سال انتشار: 2018

معرفی کتاب :

این کتاب به بررسی چگونگی زیست بوم شناسی مالیات برای موفقیت یا شکست سیستم‌های مالیاتی می‌پردازد. این کتاب به طور خاص بر نقش محیط زیست در پرداخت مالیات، عواملی که بوم شناختی مالیات را تعیین می‌کنند و اینکه چگونه زیست بوم شناسی مالیات تغییر کرده است و ممکن است همچنان به تکامل برسد تمرکز دارد.

وی بیان می­‌دارد که مالیات بر درآمد به خوبی در کشورهای صنعتی که مشخصه آن شرکت‌­های بزرگ، حسابداری مدرن، هزاران کارگر و محصولات ملموس است عمل می‌­کند. با این وجود، زمانی که آن­ها در کشورهایی با سطوح بالاتر غیررسمی فعالیت می­‌کنند، مشکلات بزرگی وجود دارد.

ویتو تانزی در مورد این تاثیر و تأثیر ساختار اقتصادی: توزیع درآمد؛ جهانی شدن؛ فن‌آوری؛ و سایر عناصر اصلی دیگر که زیست بوم شناسی مالیات را تعیین می‌کنند. صحبت می‌­کند. نتیجه ضمنی مهم این است که هیچ تئوری مالیات دائمی یا جهانی بهینه وجود ندارد، تمام نظریه‌ها مربوط به این زیست بوم شناسی هستند.

اقتصاددانان علاقه‌‌مند در زمینه مالیات و مالیه عمومی می­‌توانند از دیدگاه جدید این کتاب در مورد موفقیت و شکست مالیات‌ها و سیستم‌­های مالیاتی استفاده نمایند. این کتاب همچنین به‌عنوان یک منبع مفید برای مورخان مالیات، کارشناسان سیاسی، معلمان و نظریه‌­پردازان مالیاتی مفید خواهد بود.