معرفی کتاب کج رفتاری

۲۱ فروردین ۱۳۹۷ ۱۵:۰۵
معرفی کتاب کج رفتاری
کتاب «کج رفتاری: شکل‌گیری اقتصاد رفتاری» شرح گیرا دکتر ریچارد هال تیلر از تقلای خود برای بازگرداندن علم اقتصاد به زمین است که طرز فکر ما دربارۀ خودمان و جهانمان را متحول می‌کند.

نام کامل کتاب: کج رفتاری_ شکل گیری اقتصاد رفتاری (Misbehaving: The Making of Behavioral Economics)

نویسنده: ریچارد تیلر ( Richard H.Thaler)

ریچارد تیلر در سال 1945 در نیوجرسی در ایالات متحده آمریکا بدنیا آمد. وی استاد و پژوهشگری است که در سال 2017 بخاطر نوشتن کتاب کج رفتاری: شکل گیری اقتصاد رفتاری برنده جایزه نوبل اقتصاد شد. تیلر پروفسور و استاد علوم رفتاری و اقتصاد در دانشکده بازرگانی دانشگاه شیکاگو است.

مترجم: دکتر بهنام شهائی

ناشر: موسسه کتاب مهربان نشر

معرفی کتاب :

«کتاب کج رفتاری: شکل گیری اقتصاد رفتاری» شرح گیرا و بانمک « دکتر ریچارد هال تیلر» از تقلای خود برای بازگرداندن علم اقتصاد به زمین است و طرز فکر ما دربارۀ خودمان و جهانمان را متحول می‌کند. تیلر «پدر اقتصاد رفتاری» از طریق وصل کردن اکتشافات اخیر روانشناسی انسان به فهم عملی از مشوق‌ها و رفتار بازار، راه‌های جدیدی را برای نگریستن به هر چیزی (از معیشت خانوار گرفته تا مسابقات تلویزیونی، جذب بازیکنان فوتبال، و کسب و کارهایی مانند اوبر) به روی ما می‌گشاید.

کتاب کج رفتاری نشان می‌دهد چگونه مطالعۀ محاسبات نادرست انسان‌ها می‌تواند به ما در اتخاذ تصمیم‌های هوشمندانه در زندگی‌مان، کسب و کارمان، و دولت‌هایمان یاری رساند.

اگر می‌خواهید تصویر واقع‌بینانه‌تری از تصمیم‌ها و رفتارهای انسان‌ها پی برید، تصمیم‌ها و رفتارهای انسان‌ها را تغییر دهید، نحوۀ تأثیرگذاری شرکت‌ها و قانون‌گذاران بر تصمیم‌ها و رفتارهای خود را بدانید، و در دنیای کسب و کار چیزی به انسان‌ها بفروشید،

پس کتاب کج رفتاری، شکل گیری اقتصاد رفتاری را بخرید و بخوانید.

فرزان
0

سلام. نظریه های جالبی در کتاب کج رفتاری وجود داره. اما نمی دونم محتوای کتاب برای من سنگین بود تا ترجمه بد کتاب کشش لازم رو برای لذت بردن ایجاد نکرد. به هر حال من حدود ۱۰۰ صفحه از کتاب رو خوندم اما خیلی جذبم نکرد. شاید فاصله کاربردی محتوای با فضای ایران هم شامل این تاثیر ناپذیری بشه. فهرست کامل کتاب : http://bit.ly/2Z35a5W