مدرسه تابستانی مدل سازی DSGE

۲۵ خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۰۴
مدرسه تابستانی مدل سازی DSGE
مدرسه تابستانی و کنفرانس مدل سازی DSGE در شهر گیلفورد انگلستان برگزار می گردد.
به گزارش پژوهشکده امور اقتصادی، مرکز مطالعات بین المللی اقتصاد کلان (CIMS) پس از موفقیت در برگزاری مدارس عصر یکشنبه و تابستان در سال های گذشته، مدرسه تابستانی را از 9 تا 14 سپتامبر 2019  در دانشکده اقتصاد دانشگاه ساری (Surrey) برگزار خواهد کرد. مهلت ثبت نام در مدرسه تابستانی و کنفرانس مدل سازی DSGE تا تاریخ 11 آگوست 2019می باشد.
این مدرسه شامل دو دوره چهار روزه موازی، چهار دوره یک روزه مستقل در روز پنجم (جمعه) و یک کنفرانس یک روزه در روز ششم (شنبه) خواهد بود. شرکت کنندگان می توانند برای هر شش روز یا فقط برای یک دوره یک روزه مستقل ثبت نام کنند.
اهداف دو دوره چهار روزه موازی عبارتند از: مبانی مدل سازی DSGE و عناوین پیشرفته در مدل سازی DSGE
دوره های پایه و پیشرفته به صورت موازی برای چهار روز از 9 الی 12 سپتامبر برگزار خواهند شد. سپس در روز پنجم (13 سپتامبر) شرکت کنندگان میتوانند یکی از چهار دوره یک روزه را به صورت جداگانه انتخاب کنند. عناوین این چهار دوره عبارتند از: اصطلاحات مالی، پیش بینی و مدل های DSGE-VAR، روش های کمی قوی برای کلان، از متلب تا پایتون در یک روز
سرانجام در روز شنبه 14 سپتامبر یک کنفرانس یک روزه برگزار خواهد شد. از تمام شرکت کنندگان در دوره ها دعوت شده است تا مقاله ای در مورد برخی از جنبه های مدل سازی DSGE ارائه دهند که یا بصورت کامل یا بصورت پوستر در این کنفرانس ارائه خواهند شد.

حهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به این لینک مراجعه نمایید.