برگزاری کنفرانس ارز دیجیتالی بانک مرکزی (CBDC)

۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۳:۳۶
برگزاری کنفرانس ارز دیجیتالی بانک مرکزی (CBDC)
کنفرانس «ارز دیجیتالی بانک مرکزی (CBDC) » در روزهای 17 و 18 اکتبر سال 2019 میلادی در شهر اتاوا برگزار خواهد شد.

به گزارش پژوهشکده امور اقتصادی، بانک مرکزی کانادا و بانک ملی سوئد به طور مشترک کنفرانسی با موضوع اقتصادی «ارز دیجیتالی بانک مرکزی (CBDC) » برای بانکداران مرکزی و محققان دانشگاهی در دفتر مرکزی کانادا در شهر اتاوا برگزار می‌کنند. این کنفرانس در روزهای 17 و 18 اکتبر سال 2019 میلادی برگزار خواهد شد.

این رویداد با هدف ارائه مباحثی برای بانکداران مرکزی و محققان دانشگاهی برای بحث و تبادل نظر در مورد صدور CBDC و اینکه در چه شرایطی، دولت ها باید ارزهای دیجیتال خود را منتشر کنند برگزار می‌شود. طرح سوالات اصلی مربوط به CBDC از قبیل چگونگی شکل گرفتن آن و نحوه ارتباط آن با سایر سیستم‌ها و خدمات ارائه شده توسط بخش خصوصی و همچنین پیامدهای آن برای سیستم مالی و اقتصادی از دیگر موضوعات مهم این کنفرانس هستند.

محورهای اصلی همایش عبارتند از:

-انگیزه برای صدور CBDC

-شرایط لازم برای صدور CBDC (در صورت وجود)

-انتخاب طراحی مناسب برای CBDC

-مزایا و خطرات CBDC

-پیامدهای بانکداری مرکزی و سیاست پولی

-تأثیر CBDC بر نظام مالی و اقتصادی

-تعامل CBDC با ارزهای دیجیتال خصوصی و سیستم های پرداخت

تاریخ برگزاری همایش: 17 و 18 اکتبر 2019

مهلت ارسال مقالات: 20 می 2019

مهلت ثبت نام برای شرکت در کنفرانس: 19 می 2019

اطلاعات تکمیلی پیرامون این کنفرانس را میتوانید در این فایل مطالعه نمایید.