مدرسه تابستانی مباحث جدید در تحلیل سری زمانی

۱۱ اسفند ۱۳۹۷ ۱۵:۱۲
مدرسه تابستانی مباحث جدید در تحلیل سری زمانی
دومین مدرسه تابستانی «مباحث جدید در تحلیل سری زمانی» از 9 تا 13 سپتامبر 2019 در دانشگاه بیلفلد آلمان برگزار می‌گردد.

به گزارش پژوهشکده امور اقتصادی، مدرسه تابستانی بیلیفلد-دورتموند به دانشجویان دکترا اختصاص دارد. دانشجویان شرکت کننده به یک زمینه قوی ریاضی و آمار و دانش خوب در تجزیه و تحلیل سری‌های زمانی ازجمله تخمین و تصریح مدل‌های خودرگرسیون برداری نیاز دارند.

تمرکز اصلی مدرسه تابستانی امسال بر روی سیستم‌های دینامیکی غیرخطی هم در نظریه و هم در کاربرد است. مدرسه تابستانی بیلیفلد-دورتموند محدود به تنها 40 شرکت کننده است که از بین تمام متقاضیان انتخاب خواهند شد.
هزینه شرکت در این مدرسه تابستانی 450 یورو است که شامل تمام سخنرانی‌ها و جلسات، ناهار، تنقلات، کافی‌شاپ و رویداد اجتماعی می‌شود. تاریخ‌های مهم این رویداد به شرح زیر هستند:
آخرین مهلت درخواست: 31 مارس 2019
اعلام قبولی‌ها و نتیجه: 15 آوپل 2019
آخرین مهلت ثبت نام: 15 ژوئن 2019
برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید با پست الکترونیکی Dietmar.Bauer@uni-bielefeld.de تماس بگیرید یا به این آدرس مراجعه نمایید.