رویدادهای پژوهشی عمومی

مدرسه تابستانی مباحث جدید در تحلیل سری زمانی
دومین مدرسه تابستانی «مباحث جدید در تحلیل سری زمانی» از 9 تا 13 سپتامبر 2019 در دانشگاه بیلفلد آلمان برگزار می‌گردد.
کنفرانس مدل‌های اقتصادسنجی از تغییرات آب و هوایی
کنفرانس «مدل‌های اقتصادسنجی از تغییرات آب و هوایی» 29 و 30 آگوست در شهر میلان برگزار خواهد شد.
برگزاری کنفرانس بازارهای مالی و عملکرد اقتصاد کلان
چهارمین کنفرانس «بازارهای مالی و عملکرد اقتصاد کلان» می 2019 در فرانکفورت آلمان برگزار می‌شود.
برگزاری کنفرانس تغییرات اقلیمی و گرمایش جهانی
بیستمین کنفرانس بین‌المللی تغییرات اقلیمی و گرمایش جهانی در شهر پاریس برگزار می‌گردد.
برگزاری کنفرانس جهانی تغییرات اقلیمی
پنجمین کنفرانس جهانی تغییرات اقلیمی با موضوع تغییرات اقلیمی و آینده پایداری در اکتبر 2018 در شهر لندن برگزار می‌شود
کنفرانس سالانه اقتصاد اسلامی و تامین مالی اسلامی
چهارمین کنفرانس سالانه اقتصاد اسلامی و تامین مالی اسلامی در شهر تورنتو کانادا برگزار می‌شود.
برگزاری کنفرانس بین‌المللی مالیه عمومی
بیستمین کنفرانس بین‌المللی مالیه عمومی، اقتصاد عمومی و سیاست عمومی در تاریخ 20 و 21 سپتامبر 2018 میلادی در شهر پاریس فرانسه برگزار می‌گردد.
برگزاری کنگره سالانه موسسه بین‌المللی مالیه عمومی
هفتاد و چهارمین کنگره سالانه موسسه بین‌­المللی مالیه عمومی (IIPF) با موضوع "تاثیر سیاست‌های عمومی در بازار کار و توزیع درآمد" برگزار خواهد شد.
افتتاح یازدهمین نمایشگاه بانک، بورس و بیمه
یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی بانک، بورس و بیمه با حضور 392 شرکت داخلی و خارجی امروز (دوشنبه) در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار کرد.
برگزاری دومین همایش ملی اقتصاد ایران
دومین همایش ملی اقتصاد ایران اردیبهشت 97 برگزار می‌شود.

رویدادهای پژوهشی پژوهشکده

موردی برای نمایش وجود ندارد.