آرشیو اخبار اقتصادی

سهم بانک ها از تسهیلات طرح های پیشران
۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۴
سهم بانک ها از مبلغ کل تسهیلات در نظر گرفته شده به طرح های پیشران بخش مسکن و ساختمان، صنعت و معدن، نفت، گردشگری و جهاد کشاورزی مشخص شد.
شاخص قیمت مصرف کننده آبان ١٣٩٨
۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۷
نرخ تورم ماهانه آبان ١٣٩٨ به ١,٦ درصد رسیده که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل، ٠.١ واحد درصد کاهش داشته است.
جزئیات تسهیلات پرداختی در نیمه نخست سال
۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۸
تسهیلات پرداختی بانک‌ها طی 6 ماهه سال 1398 به بخش‌های اقتصادی مبلغ 3821.4 هزار میلیارد ریال است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ 789.3 هزار میلیارد ریال (معادل 26.0 درصد) افزایش داشته است.
برقراری ارتباط سامانه سمات و سامانه جامع مدیریت تضامین دولت
۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۰
ارتباط سامانه سمات بانک مرکزی و سامانه جامع مدیریت تضامین دولت گامی دیگر در راستای ارتقاء شفافیت و انضباط مالی دولت است.
انتشار گزارش مهر ماه بازار مسکن شهر تهران
۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۱
در مهر ماه 1398، متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی در شهر تهران 2. 127 میلیون ریال بود.
گزارش شاخص قیمت مصرف کننده مهر ١٣٩٨
۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۵
نرخ تورم نقطه‌ای مهر ماه ١٣٩٨ در مقایسه با ماه قبل ٦,٧ واحد درصد کاهش یافته است. نرخ تورم نقطه‌ای گروه‌های عمده «خوراکی ها، آشامیدنی ها و دخانیات» و «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» به ترتیب ٣٢.٣ و ٢٦.٦ درصد بوده و نرخ تورم نقطه‌ای هر دو گروه عمده در مقایسه با ماه قبل کاهش داشته است.
گزارش شهریور ماه بازار مسکن شهر تهران
۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۹:۲۸
تعداد معاملات آپارتمان های مسکونی شهر تهران در شهریور‌ماه سال1398، به 2.8 هزار واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب 15.3 و 73 درصد کاهش نشان می‌دهد.
اعلام نرخ تورم مصرف کننده شهریور ماه
۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۹:۲۵
نرخ تورم ماهانه شهریور ١٣٩٨ به ٠,٥ درصد رسیده که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل، ٠.١ واحد درصد کاهش داشته است.
اطلاعات قیمت و اجاره مسکن در بهار ١٣٩٨
۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۹:۲۳
نسخه الکترونیکی اطلاعات قیمت واجاره مسکن در شهرهای کشور در فصل بهار ١٣٩٨ منتشر شد.
جزئیات شاخص قیمت تولید کننده در فصل بهار
۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۹:۱۶
شاخص کل قیمت تولیدکننده در فصل بهار ١٣٩٨ به عدد ٤٧١,٤ رسید که نسبت به شاخص فصل قبل ١٤.٤ درصد افزایش داشته است.
۱ ۲ صفحه ۳ از ۸ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸